Győzelemmel kezdett a KVSE hazai pályán


Vasárnap délután, otthon fogadtuk a tabella 8. helyén álló MOTIM csapatát. Remek tavaszi idő fogadta a csapatokat és a kilátogató közönséget. A hazai csapat játékosai a mérkőzés előtt a hölgy vendégeinket 1-1 szál virággal köszöntötték Nőnap alkalmából.
A kezdő sípszó után, megkezdődött a tavaszi szezon. Csapatunk jól kezdte a találkozót, helyzeteket alakítottunk ki aminek negyed óra elteltével meg is lett az erdeménye. Begyakorolt támadás végén, Tóth Patrik jobb oldali belőtt labdájára Végh Tibor érkezett remek ütemben majd jobbal a kapuba vágta a labdát. A gól után sem fagyott alább a lendület előbb Eszlátyi ziccerét fogta a vendég kapus majd egy szöglet után előbb Végh Bence lövése akadt el, majd Hajba lövése centikkel kerülte el a kaput. A félidő utolsó 10 percébe nyomást gyakorolt ránk a vendég csapat, azonban komolyabb helyzetig nem jutottak el.
A második 45 percben a MOTIM nagyobb hangsúlyt fektetett a támadásokra. Az 58. percben egy előre vágott labdára Nagy Kevin csapott le majd egészen Szabó kapujáig vezette a játékszert és gurított a kapunkba. A folytatásban nagy mezőnymunka folyt mindkét oldalon komolyabb helyzeteket nem alakított ki egyik csapat sem. A 74. percben ismét Tóth Patrik passzolt a bal oldalon érkező Módinak, a lövése megpattant Vadász lábán ami így Heinrich kapujába kötött ki.
További gól nem született így a KVSE csapata otthon tartotta a 3 pontot.
Komárom VSE-Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)
Komárom, 350 néző
Vezette: Jakab Á.
Komárom: Szabó M. – Molnár S., Tóth P., Göblyös, Katona, Hajba (Schiller, 84.), Módi, Végh B., Sándor I. (Csernák, 72.), Végh T., Eszlátyi (Vincze, 92.). Vezetőedző: Bozsik Péter
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Vadász (Bohner, 78.), Debreceni, Lakatos, Darázs, Czár, Pongrácz, Jasarevic, Szalka (Laki, 78.), Tamás A. (Kozma, 46.), Nagy K. Vezetőedző: Varga László
Gsz.: Végh (16.), Vadász (74. öngól), ill. Nagy K. (58.)